top of page

Szeretnék cohousingban lakni!

Ha már megfogalmazódott benned a gondolat, hogy cohousingban lakj, az szuper!
Következő lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot, ennek a rövid kérdőívnek a kitöltésével! 


Ennek segítségével össze tudunk Téged kapcsolni a neked megfelelő közösségekkel és fejlesztés alatt álló projektekkel. Az is elképzlehető, hogy hozzád hasonló magányos farkasok is kitöltik a kérdőívet, ez esetben mindenképp összekapcsolunk titeket! 


Nem titkolt célunk továbbá, hogy a segítségetekkel egyre többet tudjunk meg arról, hogy a közösségi lakhatás iránt érdeklődők pontosan hogyan/hol/mikor/miért laknának cohousingban. Így Veletek együtt közelebb kerülhetünk a cohousing modell budapesti adaptációinak kidolgozásához.

Amire szükség lesz: néhány adinformáció rólad, és válaszok az elképzelt cohousing lakóhelyeddel kapcsolatos kérdésre!

​​

JELENTKEZZ KÉRDŐÍVÜNKÖN!

*Amennyiben kitöltöd kérdőívünket, hozzájárulsz ahhoz, hogy név nélkül felhasználhassuk adataidat statisztikai és kutatási célokra és bekerülj adatbázisunkba. Azért, hogy minél többet tudjunk meg a magyarországi cohousing modell lehetőségeiről!A kérdőív kitöltését követően elérhetőségedet, adatidat és válaszaidat harmadik fél számára nem adjuk ki. Amennyiben összekapcsolnánk más csoportokkal vagy érdeklődőkkel, arról előzetesen értesítünk és csak az engedélyeddel adjuk át elérhetőségedet másnak.

bottom of page